Jelenlegi hely

Címlap
 
Intézményünkben tartott ÖSD nyelvvizsgára rendszerint január végén, február elején kerül sor, a pontos vizsgaidőpontot legkésőbb előző év novemberéig megjelenítjük honlapunkon az "ÖSD Nyelvvizsga" menüpont alatt.
 
A vizsgára jelentkezés: a kitöltött jelentkezési lap elküldésével a hegyhat@hisk.hu címre. A jelentkezési lapot pdf és word formátumban elérhetővé tesszünk honlapunkon a vizsgát megelőző év novemberéig. Kérjük, hogy a kitöltést lehetőség szerint számítógéppel, vagy nyomtatott nagybetűkkel, olvashatóan, hiánytalanul végezzék el, majd a lapon feltüntetett időpontig szíveskedjenek megküldeni számunkra.
 
A vizsgát megelőző 2 héttel emailben elküldjük minden jelentkezőnek a vizsgabeosztását és az egyedi azonosítóját. Az egyedi azonosítóval a vizsgázó az írásbeli vizsgát követő harmadik hét után megtekintheti eredményeit a http://oi.netfocus.hu/ weboldalon. A kiküldött értesítőn szerepelnek a jelentkezők személyes adatai, amit kérjük ellenőrizzenek, és pontatlanság esetén értesítsék a gimnázium titkárságát emailben a hegyhat@hisk.hu címen, vagy telefonon a +36 74 448 012-es számon.
 
Az írásbeli vizsgát megelőző 1 órában regisztrációt végzünk, melyhez kérjük, hozzák magukkal személyi igazolványukat. A regisztráció során a vizsgázónak még lehetősége van jelezni az adataiban előforduló esetleges hibát. A vizsgázó aláírásával elfogadja, hogy minden adat a valóságnak megfelel, pontatlanság esetén hibásan kiállított bizonyítvány javításáért a teljes anyagi felelősség őt terheli.
 
A 137/2008. (V. 16.) Kormányrendelet értelmében Magyarországon akkreditált nyelvvizsgára minden, a jelentkezés naptári évében 14. életévét betöltött személy jelentkezhet.